Βασίλης Τσατσαρούνος

Βασίλης Τσατσαρούνος

Facility Services Coordinator

Ο Βασίλης Τσατσαρούνος εντάχθηκε στη Manifest στα μέσα του 2019. Από τη θέση του Facility Services Coordinator έχει αναλάβει τον αποτελεσματικό έλεγχο των έργων τα οποία έχουν παραδοθεί στους πελάτες της εταιρείας, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαθέτει πλούσια εργασιακή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων έχοντας υπηρετήσει σε εταιρίες στους τομείς Χονδρικό Εμπόριο, παροχής υπηρεσιών Έντυπης & Ψηφιακής Διαφήμισης / Επικοινωνίας, διετέλεσε VoIP Sales Manager της εταιρίας Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Τηλεπικοινωνιών YUBOTO, ενώ εισήλθε στο κλάδο του Facilities Service Management ως υπεργολάβος καθαριότητας και διαχείρισης υλικών σε μεγάλες κτιριακές δομές στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Έχει πιστοποιημένες σπουδές στην Ελλάδα ως Computer Graphics Designer και την Διαχείριση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, διαθέτει Πιστοποίηση Εξειδίκευσης HACCP από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, είναι κάτοχος Διπλώματος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων Διεθνούς Εμπορίου και Business Management από το Lonsdale Institute of Melbourne.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!