ΕΕΝΕ πραγματοποίηση την 4η Οικονομική Διάσκεψη με τίτλο “Επενδύοντας στο αύριο. Η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αιχμή της Ανάκαμψης” με χορηγό τη Manifest. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν από επιφανείς πολιτικούς και επιχειρηματίες της χώρας και είναι τα εξής:

 1. Το νέο Παγκόσμιο περιβάλλον που διαμορφώνεται και η Ελλάδα. Ευκαιρίες, Προοπτικές και Προκλήσεις, με κεντρικούς ομιλίες τους κυρίους Δ. Τζανακόπουλο, Π. Καμμένο, Γ. Καμίνης και κυρία Δούρου
 2. Η Έξοδος από τα Μνημόνια και η Θεμελίωση της Οικονομικής Ανάκαμψης με κεντρικούς ομιλίες τους κυρίους Ε.Βενιζέλο, Ά. Γεωργιάδη, Σ. Θεοδωράκη.
 3. Αναπτυξιακοί Σύμμαχοι: Επενδύσεις, Χρηματοδότηση & η Ανασύνταξη της Επιχειρηματικότητας με κεντρικούς ομιλίες τον κύριο  Στ. Πιτσιόρλα, την κυρία  Ντ. Μπακογιάννη, και συζήτηση με τους κυρίους Η. Ξανθάκο, Ch. Allen, την κυρία  S. Dziurman, Χρ. Χαρπαντίδη, Δ. Μάρη, και Γ. Λινάτσα.
 4. Το Ελληνικό και η ευκαιρία επενδύσεων στην Ελλάδα από τον Ο. Αθανασίου
 5. Ελλάδα: επιστροφή στην Ευρωπαϊκή κανονικότητα; Με ομιλητές τους κυρίους Λ. Τσούκαλη και Β. Λεβέντη
 6. Εξωστρέφεια στην Πράξη: Τροφοδοτώντας, Ενισχύοντας και Αναδεικνύοντας τις Δυνατότητες του Τόπου με κεντρικούς ομιλίες τους κυρίους Θ. Φέσσα, Ν.  Θεοχαράκη και κυρία Εύα Καϊλή, συζήτηση από τους κυρίους Π. Αποστολίδη και Χ. Δασκαλάκη.
 7. Ανατρεπτικά, Καινοτόμα & Νεοφυή Επιχειρηματικά Σχήματα στην Αιχμή της Εθνικής Προσπάθειας από τον κύριο Α. Αποστολάκη, Ιδρυτής, VentureFriends
 8. Τουρισμός, Πολιτισμός & Επιχειρηματικότητα: Αξιοποιώντας τα Στρατηγικά μας Πλεονεκτήματα από τους Έ. Κουντουρά, Ό. Κεφαλογιάννη, Α. Αγγελόπουλο.
 9. Το Νέο Παραγωγικό Μοντέλο στην Πράξη: Μεταμορφώνοντας τον Παραγωγικό Χάρτη της Ελληνικής Περιφέρειας. Οι νέοι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί & το Μέλλον με τον Θ. Γεωργακόπουλο
 10. Πως διαμορφώνεται το Ενεργειακό τοπίο με τους Γ. Σταθάκη, Θ. Κιτσάκο, Σ. Μπέλλα, Ντ. Μπερνουμπή
 11. Ιδιωτικός Τομέας & Εθνική Ανάκαμψη: Υπηρετώντας το Μέλλον της Χώρας με τους Α. Χαρίτση, Γ. Πιτσιλή, Κρ. Χατζημηνά
 12. «Οι θέσεις της ΕΕΝΕ για την ανασύνταξη του ιδιωτικού τομέα και την κοινωνική και οικονομική πρόοδο» από τον Ν. Βέττα.