ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

στον κόσμο της Manifest.

Μήνυμα από τον Founder & CEO

Ήδη από την έναρξη λειτουργίας της Manifest, θέσαμε ως στρατηγικό στόχο μας την πορεία προς ένα υγιές και ασφαλές μέλλον παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που κάνουν την καθημερινότητα όλων ευχάριστη, άνετη και ευέλικτη.

Σκοπός μας είναι να φροντίζουμε τους ανθρώπους των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, για να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τις εταιρείες, την κοινωνία, τη χώρα.

Η Manifest δεν είναι μια ακόμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών facility management, αλλά ο λειτουργικός καταλύτης για την παραγωγικότητα των συνεργατών μας στην προσπάθεια για τη δημιουργία προοπτικών ανάπτυξης.

Παράλληλα, στοχεύοντας στην αειφόρο ανάπτυξη, σε όλη τη διάρκεια της πορείας μας, έχουμε υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ενέργειες για τη βελτίωση της απόδοσης των ανθρώπων μας και την εντατικοποίηση της εφαρμογής καινοτόμων και σύγχρονων πρακτικών.

Η ανάθεση στη Manifest σημαντικών project και η ανάληψη ολοένα και περισσότερων έργων, σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο, αποδεικνύει ότι κινούμαστε στην ορθή κατεύθυνση με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την κάλυψη κάθε εξειδικευμένης ανάγκης των συνεργατών μας.

Διονύσης Αμμολοχίτης

Founder & CEO

Members Area