Διακρίσεις

Διακρίσεις

 

hospitality-awards_n2Silver για τη Μanifest στα Greek Hospitality Awards 2016

Με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας, παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων Greek Hospitality Awards 2016, τα οποία διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, σε συνεργασία με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo. Στην κατηγορία Best Hotel Supplier, η Manifest βραβεύθηκε με τη διάκριση του Silver Award για τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Housekeeping, οι οποίες αγκαλιάζονται με θαυμαστή απήχηση από τον τουριστικό κλάδο, επιτρέποντας στους επιχειρηματίες ξενοδόχους να εστιάσουν στην εξασφάλιση της πληρότητας των μονάδων τους και στα guest services! Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Manifest, κα. Βίκυ Νικολάου.

***


0854cSilver Award 2016 για το Integrated Housekeeping Solution

Silver Award στην κατηγορία Διαχείριση Εγκαταστάσεων, Καθαριότητα, Ασφάλεια, Πυρασφάλεια για το Integrated Housekeeping Solution απέσπασε ηManifest Services στα Tourism Awards 2016 που διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το βραβείο πιστοποιεί την προσπάθεια τηςManifest να αναβαθμίσει τον Ελληνικό Τουρισμό προσφέροντας Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Housekeeping και δίνοντας την δυνατότητα στους επιχειρηματίες ξενοδόχους να εστιάσουν στην εξασφάλιση της πληρότητας των μονάδων τους και στα guest services. Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της Manifest, κ. Γιώργος Φαρλέκας. Δείτε την απονομή εδώ.

***

0849bHR Excellence Award 2016 για την Διοίκηση της Απόδοσης

HR Excellence Award 2016 στην κατηγορία Διοίκησης της Απόδοσης – Κουλτούρα Υψηλής Απόδοσης απέσπασε η Manifest Services στα HR Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, ο οποίος δήλωσε ότι το μυστικό επιτυχίας της Manifest δεν περιορίζεται μόνο στο ότι συνεργάζεται με τους καλύτερους, αλλά στο γεγονός επίσης ότι τους φέρεται σαν να είναι οι καλύτεροι. Δείτε την απονομή εδώ. 

***

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών

diakrisi-diaxeirisi-organosiakonallagonΤιμητική Διάκριση στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών απέσπασε η Manifest Services στα HR Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne. Δείτε την απονομή εδώ.

                          ***

0848bSilver Award 2015 στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy

Silver Award στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραφαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

***

 

0847bHonorable Distinction 2015 στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy

Honorable Distinction στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραφαν
το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

***

0837bHonorable Distinction 2015 στην κατηγορία Best Change Management Strategy/Initiative

Honorable Distinction στην κατηγορία Best Change Management Strategy/Initiative απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραψαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

***


0851Bronze Award 2015 στην κατηγορία Ιmpact on Sustainability

Βραβείο Bronze στην κατηγορία Ιmpact on Sustainability απέσπασε η Manifest Services στα Facility Management Awards 2015, που διοργάνωσε το Plant Management της Boussias Communications. Τα κριτήρια επιλογής εστίασαν σε έργα, υπηρεσίες ή καινοτομίες που εφαρμόζουν οι πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων και χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας και πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος. Το έργο, με το οποίο η Manifest υπέβαλε υποψηφιότητα στον διαγωνισμό, αφορούσε την Υλοποίηση και Διαχείριση Περιβαλλοντολογικού Προγράμματος για 3 κτίρια διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ – COSMOTE. Δείτε την απονομή εδώ.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!