«Καθαρίζω» το σώμα μου από την καφεΐνη μέσα σε 7 ημέρες

«Καθαρίζω» το σώμα μου από την καφεΐνη μέσα σε 7 ημέρες

06/06/2016
Η καφεΐνη, η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι είναι ουσίες που παρεμβαίνουν στο μεταβολισμό και στην υγεία του εγκεφάλου. Μπορώ άραγε να απαλλαγώ χωρίς να νιώσω τη στέρηση?Με τα παρακάτω βήματα καθαρίζω το σώμα μου από το επιβλαβές της υπερβολής της καφεΐνης.

Αντίο καφεΐνη!

1. Ξεκινώ την Κυριακή. Αυτό θα επιτρέψει να λάβω περισσότερο χρόνο ξεκούρασης όπως απαιτείται, δεδομένου ότι το σώμα θα ανακάμψει από την καφεΐνη

2. Για τις τρεις πρώτες ημέρες (Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη), καταναλώνω μαύρο τσάι ή άλλα ροφήματα με καφεΐνη κατά το ήμισυ.

3. Για τις επόμενες τέσσερις ημέρες πίνω ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με καφεΐνη. Μειώνω σιγά σιγά την καφεΐνη με πράσινο τσάι, αν θέλω να εξαλείψω εντελώς την καφεΐνη. Διαφορετικά, είναι ωραία να έχω ένα φλιτζάνι που περιέχει καφεΐνη, ή βιολογικό πράσινο τσάι κάθε πρωί. Η καφεΐνη είναι ελάχιστη, και τα οφέλη για την υγεία είναι μεγάλα

4. Παίρνω βιταμίνη C. Καθ ‘όλη αυτή τη διαδικασία, θα ήθελα να συστήσω τη λήψη βιταμίνης C σε σκόνη ή σε κάψουλες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία του συστήματος.

5. Πίνω άφθονο καθαρό νερό, τουλάχιστον έξι με οκτώ ποτήρια φιλτραρισμένο νερό την ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκομαι στην αποτοξίνωση από την καφεΐνη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, επειδή θα κρατήσει το σώμα καλά ενυδατωμένο και μπορεί να μειώσει τους πονοκεφάλους και την δυσκοιλιότητα, να «ξεπλύνει» τις τοξίνες από το σώμα.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!