Νέα συνεργασία με τη CONOUS CONSTRUCTION – THE PINNACLE ATHENS HOTEL

Νέα συνεργασία με τη CONOUS CONSTRUCTION – THE PINNACLE ATHENS HOTEL

27/05/2019

Ο παλιός «Μαύρος» της οδού Αιόλου, ένα από τα πρώτα εμπορικά της Αθήνας, μετατράπηκε στο hip ξενοδοχείο The Pinnacle Athens. Η αναγέννηση του ψηλότερου κτιρίου στο εμπορικό τρίγωνο σε aparthotel, με παράθυρα τριών μέτρων που χαρίζουν απρόσκοπτη θέα στη πόλη, είναι γεγονός.

«Το όνομα The Pinnacle Athens επελέγη για να σηματοδοτήσει όχι μόνο ότι το κτίριο αποτελεί το ψηλότερο στο εμπορικό τρίγωνο αλλά και για να εκφράσει το σύγχρονη πραγματικότητα της Αθήνας, ότι δηλαδή είναι στα καλύτερά της, στο ζενίθ της ως τουριστικός προορισμός» λέει ο κ. Φραγκίσκος Παπασηφάκης, δημιουργικός διευθυντής της Conous Constructions, ο οποίος επιμελήθηκε τον σχεδιασμό, τη διακοσμητική μελέτη και την όλη αισθητική του νέου aparthotel.  «To concept ήταν η αποφυγή των διακοσμητικών κλισέ και η δημιουργία δεκαέξι σικ σουιτών στο στυλ του εκλεκτικισμού» λέει ο ίδιος.

Η Manifest έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να αναλαμβάνει τη διαχείριση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, ενός κτιρίου που είναι τυπικό παράδειγμα αθηναϊκού μοντερνισμού, ένας μίνι «ουρανοξύστης» της δεκαετίας του ’70, του διάσημου για την εποχή αρχιτέκτονα Δημήτρη Βαράγκη.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!