CATERING SERVICES

Κατηγορία Υποψηφιότητας – Αντικείμενο Παροχής Υπηρεσίας:

ΠΥΛΩΝΑΣ Α: Υποδομές Μεταφορών (Αεροδρόμια)

Τροφοδοσία φρέσκων γευμάτων και παροχή υπηρεσιών καθαρισμού – service στο νέο Lounge (εκτός Schengen περιοχής) της Goldair Handling στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Οι εταιρείες:

H Manifest αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management που καλύπτουν όλο το εύρος αναγκών για τη διαχείριση εγκαταστάσεων, υποδομών και υποστηρικτικού προσωπικού. Η εταιρεία, πλέον με ηγετική θέση στον κλάδο, δραστηριοποιείται από το 2003 με αποκλειστικό προσανατολισμό στη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας και υψηλών απαιτήσεων. Απασχολεί περισσότερους από 500 ανθρώπους λειτουργώντας πανελλαδικά, και πλέον σε 7 χώρες της Κεντρικής & ΝΑ Ευρώπης, εξυπηρετώντας πάνω από 1,000 εγκαταστάσεις και παραδίδοντας καθημερινά πάνω από 3,000 ώρες υπηρεσίας.

Η Goldair Handling κορυφαία εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη προσφέρει στην Ελλάδα ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών επιβατών, ράμπας, αεροσκαφών, φορτίου και ταχυδρομείου. Επίσης, παρέχει την εκπροσώπηση των αεροπορικών εταιρειών, την εποπτεία πτήσεων, την διοίκηση του πληρώματος, καθώς και τις υπηρεσίες VIP, executive aviation και lounge services του αεροδρομίου.

Η ανάγκη:

Τον Μάρτιο του 2017 ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο lounge της Goldair Handling στην εκτός Schengen περιοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η νέα αίθουσα αναμονής διακεκριμένων επιβατών της Goldair Handling, δίνει σε κάθε σύγχρονο ταξιδιώτη έναν πολύ καλό λόγο να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του πριν ή μεταξύ των μετακινήσεων του στο αεροδρόμιο, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσδίδουν αξία σε κάθε στιγμή. Με χαλαρωτική, γευστική και ψυχαγωγική προσέγγιση, το ολοκαίνουριο Lounge, υποδέχεται τους επιβάτες σε έναν κομψό χώρο με elegant αισθητική, προσφέροντάς τους μία μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα, γευστικά σνακ και λαχταριστά γλυκά, όλα εμπνευσμένα από την ελληνική γαστρονομία που τιμούν την παραδοσιακή κουζίνα με αυθεντικό άρωμα και γεύση Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της καθημερινής λειτουργίας του lounge μεταξύ 03.30 – 01.30, η Manifest έχει αναλάβει πλήρως την παρασκευή, μεταφορά και παράδοση φρέσκων γευμάτων, την προετοιμασία και ανατροφοδότηση του μπουφέ, καθώς και τις υπηρεσίες καθαρισμού εντός του lounge.

Το έργο:

Υπηρεσίες Catering:

Η Manifest έχει αναλάβει το έργο της παρασκευής, μεταφοράς και παράδοσης φρέσκων γευμάτων βάσει ενός μενού, το οποίο διαθέτει 10 διαφορετικές κατηγορίες γευμάτων όπως:

1.Μπόμπες

2.Σάντουιτς

3.Σφολιάτες

4.Τορτίγια

5.Σούπες

6.Ζεστό πρωινό

7.Κυρίως γεύματα & pasta

8.Λαδερά

9.Σαλάτες

10.Γλυκά

Μέσα από αυτές τις κατηγορίες, δίνεται η δυνατότητα επιλογής τουλάχιστον 60 διαφορετικών ειδών γευμάτων.
Η παράδοση των γευμάτων πραγματοποιείται κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Κυριακή, τρεις (3) φορές ημερησίως: πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό, κατόπιν σχετικής παραγγελίας που γίνεται την προηγούμενη ημέρα.

Διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και του τρόπου παρασκευής των προσφερόμενων γευμάτων (ενδεικτικά αγνό ελαιόλαδο, νωπά κρέατα, φρέσκα οπωροκηπευτικά κοκ), η ασφαλής συντήρηση αυτών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κείμενης εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και των διαδικασιών βάσει των αρχών HACCP.
Επίσης, η μεταφορά των γευμάτων γίνεται με ειδικά (εγκεκριμένα βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας) δοχεία ή κουτιά που εξασφαλίζουν επαρκή προστασία στα τρόφιμα από επιδράσεις των καιρικών φαινομένων (βροχή, σκόνες, έκθεση στον ήλιο κοκ) ή επιμολύνσεις από το περιβάλλον και με την τήρηση όλων των όρων που απαιτούνται για την ασφαλή μεταφορά τους, βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

Υπηρεσίες Τραπεζοκομίας & Καθαρισμού:

Κατά την διάρκεια λειτουργίας του lounge μεταξύ 03.30 – 01.30, η Manifest απασχολεί περίπου δύο άτομα σε τρεις διαφορετικές βάρδιες. Το ένα άτομο αναλαμβάνει την προετοιμασία των γευμάτων, το στήσιμο του μπουφέ, την συνεχή ανατροφοδότησή του, καθώς και την φροντίδα του χώρου της κουζίνας, ενώ το δεύτερο άτομο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τον καθαρισμό των χώρων του lounge.

Οι προκλήσεις:

Η μέγιστη πρόκληση είναι να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε καθημερινά τις προσδοκίες των διακεκριμένων επιβατών της Goldair Handling, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν elegant αισθητική σε έναν κομψό χώρο, προσφέροντάς τους γεύση Ελλάδας.

Επίσης, η δυνατότητα επιλογής γευμάτων από μία μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα, γευστικά σνακ και λαχταριστά γλυκά, με παραγγελίες που πραγματοποιούνται την προηγούμενη μέρα για την επόμενη, συνδυαστικά με τρεις (3) διαφορετικές παραδόσεις την ημέρα σε συγκεκριμένα deadlines, σίγουρα αποτελεί ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο, το οποίο αστοχίες δεν χωρά.
Τέλος, η συνδυαστική γνώση που απαιτείται να κατέχει το προσωπικό που εξυπηρετεί τον χώρο, τόσο στην Υγιεινή Τροφίμων, όσο και στην Υγιεινή Χώρων, παράλληλα με την διακριτική στάση και συμπεριφορά που πρέπει να διατηρεί κατά την εξυπηρέτηση των αναγκών του lounge, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την στελέχωση του έργου και σταθεροποίηση του προσωπικού.

Το αποτέλεσμα:

Μέχρι σήμερα, η Manifest έχει καταφέρει να παρέχει περισσότερα από 250 γεύματα ημερησίως εξυπηρετώντας καθημερινά τουλάχιστον 300 διακεκριμένους επιβάτες με τις κριτικές αυτών να φτάνουν πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Σχετική δημοσίευση στο τύπο:

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1544326/synergasia-manifest-services-me-thn-goldair-handli.html

http://www.capital.gr/deltia-tupou/3217163/nea-sunergasia-manifest-services-goldair-handling

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!