Τι είναι το Integrated Facility Management

Ανεξάρτητα από τον κλάδο, οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κάποια ανάγκη του Facility Management. Σε ορισμένους οργανισμούς, το FM απαιτεί μια ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών. Σε άλλες εταιρείες, μπορεί να είναι μόνο ένας ή δύο άτομα που έχουν καθήκοντα διαχείρισης των θεμάτων των εγκαταστάσεων – και μπορεί να μην έχουν καν κάποια εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση εγκαταστάσεων.

Εκείνοι που διαχειρίζονται τις εγκαταστάσεις χειρίζονται μια μεγάλη ποικιλία εργασιών που διατηρούν το περιβάλλον εργασίας λειτουργικό. Αυτά τα καθήκοντα εμπίπτουν σε διάφορες κατηγορίες, μερικές από τις οποίες δεν συνδέονται καθόλου μεταξύ τους. Από τα συστήματα HVAC έως τις υπηρεσίες καφέ και ποτών και την οικοδόμηση της ασφάλειας στο πράσινο – όλα αυτά τα καθήκοντα απαιτούν μεγάλο εύρος δεξιοτήτων από τους ανθρώπους που επιβλέπουν αυτά τα έργα και λειτουργίες.

Όλα αυτά τα καθήκοντα μπορούν να επιβαρύνουν άσκοπα τους εργαζόμενους, ειδικά εκείνους που διαχειρίζονται τα θέματα εγκατάστασης μόνο ως ένα μέρος του κανονικού φόρτου εργασίας τους. Εκεί είναι που έρχεται το Integrated Facility Management (IFM).

Τι είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση εγκαταστάσεων;

Η ολοκληρωμένη διαχείριση εγκαταστάσεων (IFM) είναι μια μέθοδος ενοποίησης όλων των υπηρεσιών εγκατάστασης της επιχείρησής σας και λειτουργεί υπό μια εξωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων. Αυτό εξομαλύνει την επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων μεταξύ των ηγετών των επιχειρήσεων και των διαχειριστών εγκαταστάσεων για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των κτιρίων σας και να κάνει τις καθημερινές λειτουργίες πολύ πιο απλές.

Ποιοι είναι οι στόχοι του IFM;

Η Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (IFM) στοχεύει σε μια σειρά από στόχους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επιχείρησή σας:

o Δημιουργία άνετων, φιλόξενων χώρων όπου οι επαγγελματίες και οι πελάτες θέλουν να βρίσκονται

o Την τήρηση κυβερνητικών και βιομηχανικών κανονισμών και προτύπων

o Τη διασφάλιση της ποιότητας και της συντήρησης των συστημάτων και του εξοπλισμού σας, την προστασία τους ως επενδύσεις

o Εξασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων σας

o Την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της ίδιας της εγκατάστασης

 

Ποια είναι τα οφέλη του IFM;

Βελτίωση των λειτουργιών – συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες της εγκατάστασης μαζί σε μία εξειδικευμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων σας εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας – μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της IFM παίρνει όλες τις ανησυχίες για τη διαχείριση της εγκατάστασης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στα τμήματα της δουλειάς σας που διατηρούν την επιχείρησή σας.

Εξοικονομήστε χρήματα – διατηρώντας μια ομάδα εμπειρογνωμόνων σε εγκαταστάσεις με πλήρες ωράριο προσωπικό, είναι δαπανηρή, ειδικά σε μεγάλες επιχειρήσεις. Η ανάθεση της διαχείρισης της εγκατάστασης σε εξωτερικούς συνεργάτες μειώνει τα γενικά έξοδα για μισθοδοσία και τα οφέλη σημαντικά.

 

ΠΗΓΗ.

Θέλετε να εφαρμόσετε το IFM στην επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό μας.

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα