Σας προστατεύουμε από "ανεπιθύμητους" επισκέπτες.

Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Απεντομώσεις

Η Manifest, με τις εξελιγμένες μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης, προστατεύει αποτελεσματικά από παράσιτα, προσφέροντας έξυπνες και καινοτόμες λύσεις για την υπεύθυνη φροντίδα της υγείας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η παρουσία εντόμων, πέρα από την υποβάθμιση της εικόνας και της αισθητικής, αποτελούν σοβαρό παράγοντα κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Ανάλογα με το είδος, την έκταση της προσβολής και τη χρήση της εγκατάστασης, η Manifest παρεμβαίνει υγειονομικά με σύγχρονες τεχνικές και μεθοδολογίες για την αντιμετώπιση των εισβολέων (κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλοι, ακάρεα, μύγες «οικιακές», τσιμπούρια, τερμίτες, κοριοί, σαράκια, ξυλοφάγα έντομα, μυρμήγκια, μύγες φρούτων, έντομα αποθηκών κτλ.).

Μυοκτονίες

Για την αποτελεσματική καταπολέμηση των τρωκτικών προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη εργασιακή διαδικασία και η οικιακή υγιεινή η Manifest υιοθετεί λύσεις (Υγειονομικές εφαρμογές), υψηλής προστιθέμενης αξίας, βασισμένες σε 3 πυλώνες:

  • Την διασφάλιση της υγείας του ανθρώπινου δυναμικού των εγκαταστάσεων, την ασφάλεια των τροφίμων, την προστασία ειδών (πανίδας) που δεν αποτελούν στόχο (με δολώματα ελάχιστης τοξικότητας και μηδενικής βιοσυσσώρευσης για το περιβάλλον).
  • Τη συμφέρουσα οικονομική Μεθοδολογία-Σύστημα καταπολέμησης όλων των τρωκτικών.
  • Την επιτάχυνση των διαδικασιών και συντόμευση του χρόνου αντιμετώπισης.
1
92%

Happy Clients

2
3000

Daily hours of Service

3
750

Employees Nationwide

4
16

Awards

Πελάτες & συνεργάτες μιλούν για εμάς

ζητηστε προσφορα

Eλάτε να μιλήσουμε για το δικό σας project

Επιλέξτε κατηγορία & υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε *
Members Area