Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Απεντομώσεις

Η Manifest, με τις εξελιγμένες μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης, προστατεύει αποτελεσματικά από παράσιτα, προσφέροντας ως απάντηση έξυπνες και καινοτόμες λύσεις για την υπεύθυνη φροντίδα της υγείας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η παρουσία εντόμων, πέρα από την υποβάθμιση της εικόνας και της αισθητικής, αποτελούν σοβαρό παράγοντα κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Ανάλογα με το είδος, την έκταση της προσβολής και τη χρήση της εγκατάστασης, η Manifest παρεμβαίνει υγειονομικά με σύγχρονες τεχνικές και μεθοδολογίες για την αντιμετώπιση των εισβολέων (κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλοι, ακάρεα, μύγες «οικιακές», τσιμπούρια, τερμίτες, κοριοί, σαράκια, ξυλοφάγα έντομα, μυρμήγκια, μύγες φρούτων, έντομα αποθηκών κτλ.).

Μυοκτονίες

Για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης εργασιακής διαδικασίας και της οικιακής υγιεινής, η αποτελεσματική καταπολέμηση των τρωκτικών καθίσταται αναγκαία. Για την αποτελεσματική καταπολέμηση των τρωκτικών η Manifest υιοθετεί λύσεις

(Υγειονομικές εφαρμογές), υψηλής προστιθέμενης αξίας, βασισμένες σε 3 πυλώνες:

  • Την αυξανόμενη ανάγκη διασφάλισης της υγείας των πληθυσμών των εγκαταστάσεων, την ασφάλεια των τροφίμων, την προστασία ειδών (πανίδας) που δεν αποτελούν στόχο, με δολώματα ελάχιστης τοξικότητας και μηδενικής βιοσυσσώρευσης για το περιβάλλον (χλωρίδα).
  • Τη συμφέρουσα οικονομική Μεθοδολογία-Σύστημα καταπολέμησης όλων των τρωκτικών.
  • Την επιτάχυνση του χρόνου αντιμετώπισης, ως πολύτιμη απαίτηση, στο πλαίσιο των οικονομικών και λειτουργικών απαιτήσεων σήμερα.
1
92%

Happy Clients

2
3000

Daily hours of Service

3
750

Employees Nationwide

4
16

Awards

Πελάτες & συνεργάτες μιλούν για εμάς

ζητηστε προσφορα

Eλάτε να μιλήσουμε για το δικό σας project

Επιλέξτε κατηγορία & υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε *
Members Area