Από το αναπηρικό καροτσάκι… στο Iron Man!

Στη Manifest έχουμε τη χαρά να περηφανευόμαστε ότι, όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι ξεχωριστά. Διακρίνονται για αρετές που είναι, είτε πλέον σπάνιες, είτε συνοδεύουν μεγαλείο ψυχής. Ο κάθε ένας έχει τη δική του ιστορία. Όπως ο Λευτέρης Δήμος, ο δικός μας Λευτέρης, ο Iron Man της Manifest.

Του είπαν κάποτε ότι, δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά. Κι εκείνος απάντησε, «δείτε με στο τρίαθλο». Η Manifest είναι περήφανη χορηγός του Λευτέρη στο Iron Man της Κοπεγχάγης. Δείτε την ιστορία του και θα καταλάβετε γιατί.

«Στις 18 Αυγούστου 2019, χάρη στην υποστήριξη της Manifest, θα καταφέρω να βρεθώ στην εκκίνηση του Iron Man στην Κοπεγχάγη. Είμαι ευγνώμων στο Διονύση Αμμολοχίτη που από την πρώτη στιγμή με πίστεψε, πιστεύει στους στόχους μου και με βοηθάει να τους υλοποιήσω. Πίστεψε επίσης στις γνώσεις μου και στις ικανότητες μου ώστε να συνεργαστούμε και επαγγελματικά. Αυτή τη στιγμή είμαι υπεύθυνος για την ομάδα που έχει αναλάβει όλες τις υποστηρικτικές εργασίες στο νέο Αστέρα Βουλιαγμένης, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, ένα έργο που κάνει περήφανη την εταιρεία και μένα τον ίδιο».

Ο χαρακτήρας καθορίζει την επιτυχία,

καθορίζει την πίστη και όλα ξεκινάνε από εκεί.

Λευτέρη, καλή επιτυχία!