Το capital.gr για τη δράση ΕΚΕ της Manifest «Kids Need Sports»

Το capital.gr μιλά για τη δράση ΕΚΕ της Manifest, η οποία βρέθηκε δίπλα στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου και με την καμπάνια «Kids Need Sports» διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων διενεργώντας πρόγραμμα ειδικής Απολύμανσης-Μικροβιοκτονίας, για τη δημιουργία ενός πλήρως αποστειρωμένου χώρου.

«Είναι φυσικό λοιπόν ότι η ένταξη του αθλητισμού στην καθημερινότητα ενός παιδιού, είναι πλέον πρωταρχικό μέλημα κάθε γονιού, καθώς αναζητά το είδος του αθλήματος που θα αρέσει στο παιδί του ή που θα ταιριάζει στις δεξιότητές του, για να το “ωθήσει” στο να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες, από πολύ μικρή ηλικία.
Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, όμως, λειτουργεί κατασταλτικά στην όλη διαδικασία, οδηγώντας τους μικρούς “αθλητές” μακριά από αλάνες, γήπεδα, πάρκα, στάδια ή αίθουσες μπαλέτου. Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, η συνέχιση των παιδικών αθλητικών δραστηριοτήτων, αποτελεί το πιο μεγάλο στοίχημα, όχι μόνο για τους γονείς, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά, που επιθυμούν όσο ποτέ άλλοτε να αθληθούν, παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους. Μέρος της λύσης στον έντονο αυτό προβληματισμό, έρχεται να δώσει η εταιρεία Manifest (…)»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του capital.gr, εδώ.