Είμαστε δίκαιοι και απαιτητικοί.

Εργαστείτε κοντά μας

Γιατί να εργαστείτε μαζί μας

Αγαπητέ Υποψήφιε συνεργάτη,

Για να είσαι σε αυτή την σελίδα σημαίνει ότι ίσως επιθυμείς να ενταχθείς σε μια ομάδα νικητών, η οποία βιώνει την καθημερινότητά της ως παιχνίδι, της αρέσουν οι προκλήσεις και ανταποκρίνεται σ’ αυτές με μοναδικό σκοπό την εξέλιξη και την προκοπή.

Αν από την νεαρή σου ηλικία αισθανόσουν νικητής, τότε κάνε την υπεύθυνη επιλογή να μας στείλεις το βιογραφικό σου.

Συνέχισε να εξερευνείς το website μας και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι πιθανώς να σου δοθεί η ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας μοναδικής ομάδας με λαμπρό μέλλον.

Εργαστείτε κοντά μας

Θέσεις Εργασίας

Εφόσον θεωρείτε ότι μπορείτε να αποτελέσετε μέλος μιας εταιρείας με ηγετική θέση στον κλάδο και διαθέτετε χαρακτηριστικά όπως η ομαδικότητα, ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα, παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό εδώ.

 Όλα τα στοιχεία του βιογραφικού σας σημειώματος θεωρούνται ως αυστηρώς εμπιστευτικά, δε δημοσιοποιούνται μερικά ή συνολικά και χρησιμοποιούνται με τη συγκατάθεσή σας αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση των τυπικών σας προσόντων, με αντικειμενικότητα και αξιοκρατία. Το βιογραφικό σας σημείωμα καταχωρείται στη βάση υποψηφίων της εταιρείας μας με σκοπό την μελλοντική αναφορά σε αυτό και την ενημέρωση σας σε περίπτωση ενδιαφέροντος για μελλοντική συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας μας για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις.

Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας είναι οι παρακάτω:

Members Area