Άρθρο του cnn.gr για την καμπάνια ΕΚΕ της Manifest «Kids Need Sports»

Το cnn.gr μιλά για τη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Manifest με την καμπάνια «Kids Need Sports», μιας και τα παιδιά χρειάζονται τον αθλητισμό και πρέπει να σταθούμε στο πλάι τους.

«Ειδικά τα παιδιά, μέσω του αθλητισμού, εκτονώνονται, διασκεδάζουν, διδάσκονται τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι, της νίκης και της ήττας, της συμμετοχής και της ευγενούς άμιλλας. Λόγω της πανδημίας, πολλές ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες ανεστάλησαν – αν όχι όλες, ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας. Ακόμα και με τα σχολεία εν λειτουργία, πολλοί ήταν εκείνοι που δίστασαν να επιτρέψουν τη διοργάνωση σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων. Μόνο που για τα παιδιά, η προπόνηση, ο αγώνας, η ήττα και η νίκη, με όποιον συνδυασμό – ακόμα και η νίκη ή ήττα «στο τελευταίο λεπτό» – σημαίνουν συμμετοχή, σημαίνουν εκτόνωση, σημαίνουν ζωή και έτσι η επιστροφή τους σε μία από τις πιο όμορφες πτυχές της καθημερινότητάς τους, έγινε πραγματικά το ζητούμενο.

Αυτό συνέβη και με τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου: Ενώ αναζητούσαν τρόπο ώστε να συνεχίσουν και φέτος, εν μέσω πανδημίας, τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου τους, τη λύση έδωσε η Manifest

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του CNN.gr, εδώ.