Εργαζόμαστε με πάθος και δέσμευση.

Διακρίσεις

Οι άνθρωποι της Manifest θέτουν, με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διαρκώς νέους στόχους, φιλοδοξώντας να βαδίζουν πάντα στον “δρόμο” των επιτυχιών. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός κατατάσσουν την Manifest σήμερα ως μια από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες, διάκριση που αντανακλάται στα 15 και πλέον βραβεία που έχει αποσπάσει για την ποιότητα των υπηρεσιών της στον τομέα του Facility Management, του Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και του Τουρισμού.

Η καταξίωση και η επιβράβευση αποτελούν για την Manifest και τους ανθρώπους της κίνητρο και ευθύνη για την ανάπτυξη και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του Facility Management.

Τα βραβεία μας

16/10/2017

Gold Award 2017 στην κατηγορία CSR Initiative

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Μέσω της βράβευσης αυτής αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών. Η Μanifest και φέτος ξεχώρισε με πολλαπλές διακρίσεις: Συγκεκριμένα, δέχθηκε το χρυσό βραβείο για τη δημιουργία & αναδιαμόρφωση του Job Center για την British American Tobacco Hellas.
Δείτε την απονομή του βραβείου εδώ

16/10/2017

Gold Award 2017 στην κατηγορία Ασφάλεια & Φύλαξη

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Μέσω της βράβευσης αυτής αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών. Η Μanifest και φέτος ξεχώρισε με πολλαπλές διακρίσεις: Ιδιαίτερα, δέχθηκε το χρυσό βραβείο για τα ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας που πρότεινε και τοποθέτησε για την UNHCR.
Δείτε την απονομή του βραβείου εδώ

16/10/2017

Silver Award 2017 στην κατηγορία Ασφάλεια & Φύλαξη

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Μέσω της βράβευσης αυτής αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών. Η Μanifest και φέτος ξεχώρισε με πολλαπλές διακρίσεις: Ιδιαίτερα, δέχθηκε το ασημένιο βραβείο για τις άρτιες υπηρεσίες ασφαλείας που παρείχε στην πολυήμερη και πολυπληθή εκδήλωση που διοργάνωσε η De Feest σε συνεργασία με την Eventarchitect BV.
Δείτε την απονομή του βραβείου εδώ

16/10/2017

Silver Award 2017 στην κατηγορία Λιανεμπόριο

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Μέσω της βράβευσης αυτής αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών. Η Μanifest και φέτος ξεχώρισε με πολλαπλές διακρίσεις: Ιδιαίτερα, δέχθηκε το ασημένιο βραβείο για το Facility Management στην αλυσίδα καταστημάτων Marks & Spencer.
Δείτε την απονομή του βραβείου εδώ

16/10/2017

Bronze Award 2017 στην κατηγορία Ιnnovative Application of Systems or Technology

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Μέσω της βράβευσης αυτής αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών. Η Μanifest και φέτος ξεχώρισε με πολλαπλές διακρίσεις: Ιδιαίτερα, δέχθηκε το χάλκινο βραβείο για τη πρωτοποριακή δημιουργία λογισμικού e-Customer με ξεχωριστή εφαρμογή για έναν μεγάλο αριθμό πελατών της.
Δείτε την απονομή του βραβείου εδώ

16/10/2017

Bronze Award 2017 στην κατηγορία Υποδομές Μεταφορών

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Μέσω της βράβευσης αυτής αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών. Η Μanifest και φέτος ξεχώρισε με πολλαπλές διακρίσεις: Ιδιαίτερα, δέχθηκε το χάλκινο βραβείο για το Facility Services στο CIP Lounge της Goldair Handling εντός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.
Δείτε την απονομή του βραβείου εδώ

22/03/2017

«SILVER» για τη Manifest στα Tourism Awards 2017

Mε την υπηρεσία «Hospitality Support» η Manifest απέσπασε στον διαγωνισμό των Tourism Awards 2017, το βραβείο «SILVER» στην κατηγορία «Διαχείριση εγκαταστάσεων». Πρόκειται για εξειδικευμένη καινοτόμο υπηρεσία ηλεκτρομηχανολογικής κάλυψης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

http://www.tourismawards.gr/

2016

Silver για τη Μanifest στα Greek Hospitality Awards 2016

Με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας, παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων Greek Hospitality Awards 2016, τα οποία διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, σε συνεργασία με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo. Στην κατηγορία Best Hotel Supplier, η Manifest βραβεύθηκε με τη διάκριση του Silver Award για τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Housekeeping, οι οποίες αγκαλιάζονται με θαυμαστή απήχηση από τον τουριστικό κλάδο, επιτρέποντας στους επιχειρηματίες ξενοδόχους να εστιάσουν στην εξασφάλιση της πληρότητας των μονάδων τους και στα guest services! Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Manifest, κα. Βίκυ Νικολάου.

06/04/2016

Silver Award 2016 για το Integrated Housekeeping Solution

Silver Award στην κατηγορία Διαχείριση Εγκαταστάσεων, Καθαριότητα, Ασφάλεια, Πυρασφάλεια για το Integrated Housekeeping Solution απέσπασε η Manifest Services στα Tourism Awards 2016 που διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το βραβείο πιστοποιεί την προσπάθεια της Manifest να αναβαθμίσει τον Ελληνικό Τουρισμό προσφέροντας Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Housekeeping και δίνοντας την δυνατότητα στους επιχειρηματίες ξενοδόχους να εστιάσουν στην εξασφάλιση της πληρότητας των μονάδων τους και στα guest services. Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της Manifest, κ. Γιώργος Φαρλέκας. Δείτε την απονομή εδώ.

23/04/2016

HR Excellence Award 2016 για την Διοίκηση της Απόδοσης

HR Excellence Award 2016 στην κατηγορία Διοίκησης της Απόδοσης – Κουλτούρα Υψηλής Απόδοσης απέσπασε η Manifest Services στα HR Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, ο οποίος δήλωσε ότι το μυστικό επιτυχίας της Manifest δεν περιορίζεται μόνο στο ότι συνεργάζεται με τους καλύτερους, αλλά στο γεγονός επίσης ότι τους φέρεται σαν να είναι οι καλύτεροι. Δείτε την απονομή εδώ. 

23/03/2016

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών απέσπασε η Manifest Services στα HR Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne. Δείτε την απονομή εδώ.

01/10/2015

Silver Award 2015 στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy

Silver Award στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραφαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

01/10/2015

Honorable Distinction 2015 στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy

Honorable Distinction στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραφαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

2015

Bronze Award 2015 στην κατηγορία Ιmpact on Sustainability

Βραβείο Bronze στην κατηγορία Ιmpact on Sustainability απέσπασε η Manifest Services στα Facility Management Awards 2015, που διοργάνωσε το Plant Management της Boussias Communications. Τα κριτήρια επιλογής εστίασαν σε έργα, υπηρεσίες ή καινοτομίες που εφαρμόζουν οι πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων και χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας και πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος. Το έργο, με το οποίο η Manifest υπέβαλε υποψηφιότητα στον διαγωνισμό, αφορούσε την Υλοποίηση και Διαχείριση Περιβαλλοντολογικού Προγράμματος για 3 κτίρια διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ – COSMOTE. Δείτε την απονομή εδώ.

01/10/2015

Honorable Distinction 2015 στην κατηγορία Best Change Management Strategy/Initiative

Honorable Distinction στην κατηγορία Best Change Management Strategy/Initiative απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραψαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

2015

Honorable Distinction 2016 στην κατηγορία Best Team Building Program

Honorable Distinction 2016 στην κατηγορία Best Team Building Program απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2016 μεταξύ 34 βραβευθέντων εταιρειών. Στην Τελετή Απονομής της 16ης  Δεκεμβρίου 2016, την οποία συνυπέγραφαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications, παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων,Ινστιτούτων και Πανεπιστημίων, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές.

Δείτε την απονομή εδώ.

Members Area