Επέκταση συνεργασίας με τoν όμιλο Ιntracom

Με μεγάλη χαρά, επεκτείνουμε την  πετυχημένη μας συνεργασία με τον όμιλο Intracom Holdings στις υπηρεσίες καθαρισμού, κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.

Πέραν των εγκαταστάσεων των Intracom Holdings, Intracom Defense, Intrakat, INTRASOFT INTERNATIONAL, αναλάβαμε τις εγκαταστάσεις της INTRASOFT INTERNATIONAL σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα και επιπρόσθετα των εταιρειών του ομίλου Intracom Holdings αναλάβαμε και την Intralot.

Αισθανόμαστε ευγνώμονες για την ανάθεση της φροντίδας των χώρων τους, για την οποία θα εργάζονται πάνω από  50 εργαζόμενοι.

Η Intracom Holdings είναι ο κύριος μέτοχος ενός ομίλου κορυφαίων πολυεθνικών εταιρειών με εξειδίκευση στους τομείς των υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας, των σύνθετων κατασκευαστικών έργων και των προηγμένων αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η Intralot είναι ο κορυφαίος προμηθευτής λύσεων τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιείται σε 42 ελεγχόμενες δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο. Με κύκλο εργασιών 0,7 δισεκατομμυρίων ευρώ και παγκόσμιο εργατικό δυναμικό 3.800 υπαλλήλων το 2018, η INTRALOT είναι μια ισχυρή εταιρεία με μοναδική θέση να προσφέρει στους οργανισμούς λοταρίας και τυχερών παιχνιδιών σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές ευέλικτα, σταθερά και ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!