AntiCovid-19

σας προστατεύουμε για να
επιστρέψετε στον χώρο εργασίας

AntiCovid-19

δωρεάν παροχές προς τους πελάτες μας

Μέχρι την Παρασκευή 15/5, σε όλο το προσωπικό που εξυπηρετεί τις εγκαταστάσεις σας, θα έχουν διατεθεί δύο (2) υφασμάτινες πλενόμενες μάσκες με το λογότυπό μας, καθώς και γάντια μιας χρήσης. Παράλληλα, ενισχύουμε τον καθαρισμό με το ειδικό απολυμαντικό επιφανειών κατά του Covid-19, Oasis Pro 20 Premium της Ecolab, χωρίς κάποια επιβάρυνση για εσάς, με αντίστοιχη εκπαίδευση του προσωπικού μας όσον αφορά την απολύμανση κρίσιμων σημείων εντός των εγκαταστάσεών σας.

Παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας & Απολυμαντικού Επιφανειών


Σύμφωνα με την εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα: «Μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας για την πρόληψη της διάδοσης του του κορωνοϊού SARS-COV-2 κατά την άρση των περιοριστικών μέτρων», κάθε εταιρεία υποχρεούται να παρέχει στους εργαζομένους της αντισηπτικά διαλύματα, γάντια μιας χρήσης, μάσκες, κοκ.

Έχουμε την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε όλα τα παραπάνω προϊόντα με όλες τις πιστοποιήσεις σε ειδικές τιμές.

Τέλος, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης προστασίας των εργαζομένων σας, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ένα kit προϊόντων κατά του Covid-19, το οποίο περιλαμβάνει το ειδικό απολυμαντικό επιφανειών, Oasis Pro 20 Premium της Ecolab, καθώς και ειδικό κίτρινο πανί μικροϊνας για απολύμανση, με σκοπό να το προσφέρετε σε κάθε εργαζόμενό σας, είτε για επιπλέον χρήση στο γραφείο του, είτε για χρήση στην οικία του.

Σήμα Πιστοποιητικού Απολύμανσης

Στους πελάτες που παρέχουμε οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες, θα προσφέρουμε το παρακάτω σήμα πιστοποιητικού απολύμανσης για την είσοδο της εταιρείας τους.

Σχέδιο Δράσης Covid Shield

Η παρούσα διαδικασία δημιουργήθηκε για να αποτυπώσει το σχέδιο και τις ενέργειες δράσης μας σε περίπτωση ύποπτου και επιβεβαιωμένου κρούσματος του νέου στελέχους κορωναϊού, COVID-19.
Η τρέχουσα επιδημία COVID-19 προκαλείται από τον κορωναϊό SARS-CoV-2, που ανήκει στην οικογένεια των κορωναϊών (coronoviridae), μία μεγάλη οικογένεια RNA ιών. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ ή WHO), ο όρος SARS-CoV-2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Corona Virus 2) υποδεικνύει τον ιό, ενώ ο όρος COVID-19 (COrona Virus Disease-2019) υποδεικνύει τη νόσο που εκδηλώνεται από τον ιό SARS-CoV-2.

Παρόλο που ο ιός προέρχεται από τα ζώα, μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η μετάδοση θεωρείται ότι γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το φτέρνισμα, τον βήχα ή την εκπνοή.

Πολιτική CoVid-Shield

Βασικός στόχος του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία της Εταιρίας «Manifest Services», η οποία παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων,  αποτελεί η δημιουργία βάσης για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διεργασιών της, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την ορθή και αποτελεσματική περιβαλλοντική διαχείριση και την προαγωγή της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Στα πλαίσια αυτά η Manifest Services ανέπτυξε το διαχειριστικό σύστημα Covid Shield βασιζόμενο στο σχετικό σχήμα πιστοποίησης που αναπτύχθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield

Η Manifest, στις 11/05/2020, έλαβε πρώτη πανελλαδικώς την πιστοποίηση κατά Covid Shield από τον κορυφαίο φορέα στην Ελλάδα TÜV AUSTRIA Hellas.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas με το βλέμμα στην Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις, οι οποίες εφαρμόζουν και πιστοποιούνται με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid–Shield.

Η Manifest συμμορφώνεται και εφαρμόζει πλήρως τις θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες που καθορίζει το σχήμα Covid Shield, ώστε να υπάρχει πάντα εναρμόνιση με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και οδηγίες, για την πρόνοια της πρόληψης της εισροής ή της εξάπλωσης της νόσου του Covid-19.