Η Four Seasons εμπιστεύεται τη Manifest

Η Manifest κατακτά μια ακόμα…κορυφή! Ανοίγει μια νέα σελίδα στην ήδη καταξιωμένη πορεία της. Το όραμα, η αξιοπιστία και η ικανότητα επιβραβεύονται με την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον ξενοδοχειακό κλάδο, έναν από τους τομείς που καθρεφτίζουν την εικόνα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Το σπουδαίο αυτό επιχειρηματικό βήμα αποτελεί αναγνώριση του κύρους και της θέσης που έχει κατακτήσει στον χώρο της η εταιρεία, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν συναντώνται η υπευθυνότητα και η προσήλωση στον στόχο με την αξιοποίηση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού και τη γνώση.

Με προσήλωση στα ιδανικά και τις αξίες της εγκαινιάζει μια σπουδαία συνεργασία με την Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Αναγνωρίζοντας τις νέες τάσεις και αναγκαιότητες ως αυτές διαμορφώνονται βάσει των τεχνολογικών εξελίξεων αναλαμβάνει τη διαχείριση των εγκαταστάσεων της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Manifest καλύπτει με τις υπηρεσίες της το μεγαλύτερο σύνολο όλων των υποστηρικτικών εργασιών. Όπως δήλωσε ο CEO της Manifest κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, «Είναι τεράστια η τιμή και η ευθύνη που αναλάβαμε τη φροντίδα των εγκαταστάσεων στο στολίδι του ελληνικού τουρισμού».

Το πρώτο ξενοδοχείο Four Seasons Hotels & Resorts στην Ελλάδα που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του δεν είναι άλλο από τον εμβληματικό, αλλά ανανεωμένο πλέον, Αστέρα Βουλιαγμένης που είναι έτοιμος να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην πολύχρονη και ιστορική πορεία του. Ένας προορισμός ορόσημο στον οποίο άφησαν τα χνάρια τους οι σημαντικότερες προσωπικότητες των τεχνών, της πολιτικής και της επιχειρηματικής σφαίρας.

Όπως έχει δηλώσει ο Σαμ Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, πρόκειται για ένα μνημειώδες έργο που αποτελείται από, δύο κτηριακές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, 61 bungalows, 4 εστιατόρια, 4 μπαρ & lounges, spa, εκτεταμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εγκαταστάσεις τένις και θαλάσσιων σπορ. Στόχος του, να εδραιωθεί ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.