Η Manifest μετακομίζει σε νέα γραφεία στο Μαρούσι τη Δευτέρα 27/04/20

Γεμάτοι χαρά μετακομίζουμε σε νέα γραφεία από τη Δευτέρα 27/04/2020 και καλωσορίζουμε τη νέα εποχή για την εταιρεία μας. Τα νέα μας γραφεία θα στεγάζονται στο νεόδμητο συγκρότημα γραφείων στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, επί της οδού Νερατζιωτίσσης 115, σε απόσταση 900 μέτρων από τον κόμβο Κηφισίας και σε απόσταση αναπνοής από το εμπορικό κέντρο “The Mall Athens” και τον ηλεκτρικό σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Το νεόδμητο συγκρότημα γραφείων του Ομίλου Ravago Greece, το οποίο πλέον θα μας φιλοξενεί, διαθέτει δύο ανεξάρτητα κτίρια συνολικού εμβαδού 5.088 τετραγωνικών μέτρων, των οποίων ως πάροχος αναλαμβάνουμε την Ολοκληρωμένη Διαχείριση – Total Facility Management.

Στη Manifest αναγνωρίζουμε πως η εταιρική υπευθυνότητα και η κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης αποτελεί έναν στόχο πρωταρχικής σημασίας.

Έτσι, η ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών μας συνδέεται απόλυτα με το “πράσινο” αυτό κτίριο, το οποίο έχει λάβει τη Διεθνή Πιστοποίηση για βιώσιμα κτίρια «Leadership in Energy and Environmental Design» – LEED GOLD,  τηρώντας πιστά τα υψηλότερα πρότυπα για την προστασία  του περιβάλλοντος, την ενεργειακή απόδοση και την ποιότητα του χώρου εργασίας, αλλά και με βασικό χαρακτηριστικό το ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα του κτιρίου.

Είμαστε βέβαιοι πως τα νέα γραφεία μας θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας και έτσι θα ενισχύσουμε τον σκοπό μας, ο οποίος είναι:

“Να φροντίζουμε τους ανθρώπους των πελατών μας για να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!”