Η Manifest Services αρωγός στη διαμόρφωση Job Center της British American Tobacco Hellas

Η Manifest Services, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου του Facility Management, αποτέλεσε σημαντικό αρωγό στην υλοποίηση του Job Center, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία της British American Tobacco Hellas σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα, η Manifest Services με πολύχρονη πείρα και καταρτισμένο προσωπικό ανέλαβε τα έργα για τη δημιουργία και διαμόρφωση του Job Center, καθώς και των βοηθητικών χώρων που απαιτεί η λειτουργία του.

Ωστόσο, η εταιρεία έχοντας αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα με ευαισθησία στα ζητήματα απασχόλησης δεν μένει μόνο εκεί. Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί, στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία και έχει αναλάβει να τροφοδοτεί το Job Center με ανοιχτές θέσεις εργασίας που προκύπτουν για υπηρεσίες Facility Management όπως ο καθαρισμός, η φύλαξη, η ηλεκτρομηχανολογική συντήρηση, τα έργα πρασίνου, οι ανακαινίσεις κλπ.

Σημειώνεται πως, το Job Center, που δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την British American Tobacco Hellas ως ένα νέο εργαλείο στην αντιμετώπιση της ανεργίας, έχει ως σκοπό την ενδυνάμωση και υποστήριξη των ανθρώπων στη διαχείριση της μετάβασης κατά τη διάρκεια αναζήτησης εργασίας ως και την επαγγελματική αποκατάστασή τους.

https://www.reporter.gr/MONEY/Ergasiaka/308987-H-Manifest-Services-arwgos-sth-diamorfwsh-Job-Center-ths-British-American-Tobacco-Hellas

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3177423/i-manifest-services-arogos-sti-diamorfosi-tou-job-center-tis-british-american-tobacco-hellas

https://www.sofokleousin.gr