Η Manifest Services πρεσβευτής του ελληνικού Facility Management στο εξωτερικό

Η επιχειρηματικότητα εντός συνόρων αποτελεί για πολλούς μεγάλο ρίσκο δεδομένης της ασταθούς οικονομικής συγκυρίας και της υψηλής φορολόγησης. Η Manifest, μια από τις ηγέτιδες εταιρείες του Facility Management στη χώρα μας, έκανε το βήμα προς τις διεθνείς αγορές και πλέον είναι ο συνιδρυτής της νέας ένωσης που παρέχει ολοκληρωμένες παροχές στον τομέα της διαχείρισης εγκαταστάσεων σε 8 διαφορετικές χώρες της Κεντροανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ένωση με την ονομασία 21stFM συστάθηκε από πέντε κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες της αγοράς που στόχο έχουν να προσφέρουν εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, λύσεις, οι οποίες βασίζονται σε ουσιώδεις εταιρικές ανάγκες, έργα υποδομών, τεχνική διαχείριση εγκαταστάσεων και συγγενείς υπηρεσίες για παγκόσμιους  εταιρικούς πελάτες σε Ευρωπαϊκό Περιφερειακό επίπεδο.

Η 21stFM παρέχει τις υπηρεσίες της,  στην Τσεχία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία και αποτελείται από τις ακόλουθες εταιρείες: Manifest, M2C Group, Dome Facility ServicesGroup, Serapis Integrated Facility Management Services, Mundus Services.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, τυποποιημένες υπηρεσίες πολλαπλών διαβαθμίσεων, προσαρμοσμένες σε μία ολιστική προσέγγιση. Έτσι δημιουργούμε υπεραξία σε διεθνή βάση αξιοποιώντας μία υψηλού επιπέδου συνεργασία.

Όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, Διονύσης Αμμολοχίτης: «Είναι χαρακτηριστικό πως τη φετινή χρονιά, καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε σε αύξηση της τάξεως του 60% για τη ζήτηση των υπηρεσιών μας στο γενικό πλαίσιο της παγκόσμιας προσφοράς. Όραμά μας είναι να καταστούμε ο μακροχρόνιος, στρατηγικός συνεργάτης των πελατών μας εξασφαλίζοντας: αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, καλύτερες δυνατές πρακτικές, συνεχή καινοτομία και εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις αρχές της αειφορίας σε μία εκατέρωθεν επωφελή συνεργασία».

[ Πηγή ]