Η Manifest Services στο 2ο Energizing Greece

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε το 2ο Energizing Greece στο Domotel Kastri, όπου συμμετείχαμε με την παροχή υπηρεσιών Φυσικής Ασφάλειας και Υποδοχής από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Η πρώτη δράση του Energizing Greece ξεκίνησε το 2021, από την Τσομώκος Α.Ε. και την Eplatform Α.Ε., με στόχο να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται δράσεις, που αναδεικνύουν στρατηγικές του μέλλοντος, τεχνογνωσία, καινοτόμες προσπάθειες, πρωτοπόρα επιτεύγματα και επενδύσεις που φέρνουν την Ελλάδα σε μια αναπτυξιακή προοπτική διεθνούς βεληνεκούς.

Ο Founder & CEO μας κ. Διονύσης Αμμολοχίτης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τόνισε, ότι η Manifest επενδύει στις διοργανώσεις που προωθούν την πράσινη ανάπτυξη της χώρας και την μετάβαση σε αυτήν. H Manifest, μέσα από τις υπηρεσίες της, δίνει τις καλύτερες λύσεις στην αγορά, ώστε να βοηθήσει τις εταιρείες να προχωρήσουν σε αυτό το επίπεδο.

Ευχαριστούμε την Tsomokos A.E.  και την Eplatform A.E. για την εμπιστοσύνη τους στην παροχή των υπηρεσιών μας και είμαστε περήφανοι χορηγοί μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης.

Δείτε το video