Η Manifest στο Delphi Economic Forum VI

Σε μια εξαιρετικά συμβολική, αλλά και απαιτητική χρονιά για την Ελλάδα, βρεθήκαμε στο Delphi Economic Forum VI  και συμβάλαμε μέσω των υπηρεσιών μας στο κορυφαίο Οικονομικό Forum των Δελφών, το οποίο έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, στις 10-15 Μαΐου 2021. Το Delphi Economic Forum VI τίμησε την επέτειο των διακοσίων χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης.

Η παρουσία μας στο Delphi Economic Forum VI πραγματοποιήθηκε με την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού και ιδιαίτερα τη διαρκή απολύμανση των κρίσιμων σημείων επαφής, από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά και τη φυσική ασφάλεια  του Ζαππείου, για την υγεία και την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων.

Ο κ. Συμεών Τσομώκος, CEO & Founder του  Delphi Economic Forum και της SGT  SGT TSOMOKOS, μας τίμησε ιδιαιτέρως με τη δήλωσή του για εμάς: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ευτυχείς, που συνεργαζόμαστε με τη Manifest, μας βοηθούν υπερβολικά. Εξαιρετικές υπηρεσίες, όχι μόνο εδώ στο Ζάππειο που βρισκόμαστε, αλλά και στους Δελφούς. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, γιατί προσθέτουν σημαντική αξία σε αυτό που κάνουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Αμμολοχίτη».

Εμείς σας ευχαριστούμε θερμά κ. Συμεών Τσομώκο, για την τιμή που μας κάνετε και μας εμπιστεύεστε στην παροχή των υπηρεσιών μας, από το 1ο Delphi Economic Forum έως και πλέον το 6ο Delphi Economic Forum.  Αποτελεί χρέος μας να βρισκόμαστε δίπλα σας και να ξεπερνάμε διαρκώς τις προσδοκίες σας!

Δείτε το σχετικό video από το Forum: