Η Manifest στους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας το 2018

Προορισμός ……η αναγνώριση και η καταξίωση. Η Manifest με ισχυρή και δυναμική διαδρομή εδραιώνει την παρουσία της και κατακτά επάξια μια θέση ανάμεσα στις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις για το 2018. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η προσήλωση στον στόχο, μα πάνω απ’ όλα η προσφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία, επιβραβεύονται φέροντας την να αφήνει το δικό της ισχυρό αποτύπωμα στον επιχειρηματικό χώρο.

Η Manifest διακρίθηκε ως μια από τις εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα “Leading Employers in Greece“ (επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν ως εργοδότες) που συντάσσει και δημοσιεύει σε ειδική επιχειρηματική έκδοση η ICAP. Με ανοδικά και σταθερά βήματα οδηγεί στις ράγες το τραίνο της επιτυχίας και βάζει τα θεμέλια για ακόμα σημαντικότερα επιτεύγματα.

Συγκαταλέγεται μεταξύ των 150 ομίλων με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, σημειώνοντας μάλιστα αύξηση κατά 27,40% μέσα στο 2018, με το στελεχιακό δυναμικό να ανέρχεται σε 637 άτομα (από 500 που αριθμούσε το 2017). Η ενίσχυση με νέα στελέχη είναι διαρκής και στόχος η είσοδος στις 100 πιο επιτυχημένες εταιρείες για το 2019. Στελέχη με γνώση, ικανότητα και θέληση για σκληρή δουλειά και αφοσίωση στις αρχές και αξίες της εταιρείας.

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Και για την Manifest αντικατοπτρίζουν την απόλυτα επιτυχημένη της πορεία μέσα στο 2018. Παρουσία μεταξύ των 30 Ομίλων αλλά και των 100 εταιρειών, αντίστοιχα,  με την μεγαλύτερη αύξηση προσωπικού. Αξιοσημείωτη δε και η σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 32,9%, με αύξηση των εσόδων από 7,59 εκ. ευρώ το 2017 σε 10,09 εκ. ευρώ το 2018.

Το 2019 φέρει την εταιρεία να αναπτύσσεται ακόμα πιο δυναμικά με τις προβλέψεις για την οικονομική πορεία της να προδιαγράφονται εξίσου εντυπωσιακές, καθώς, με γνώμονα τα νέα έργα που έχει αναλάβει, η εταιρεία θα σημειώσει αύξηση 30% σε σχέση με το 2018.  Συνιστά σήμερα μια παραγωγική και αναπτυσσόμενη ομάδα επαγγελματιών, με 700 εργαζόμενους που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε 1.100 κτιριακές εγκαταστάσεις.

Η Manifest θα συνεχίσει να εξελίσσεται, να θέτει νέους στόχους και προκλήσεις. Δεν επαναπαύεται στα επιτυχημένα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών, αντίθετα, με την ίδια αφοσίωση και ταπεινότητα θα επιδιώξει να παραμείνει στην κορυφή της εμπιστοσύνης των πελατών και των συνεργατών της.