Η Manifest στους πιο ελκυστικούς εργοδότες της Ελλάδας

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, λάβαμε τα αποτελέσματα της έρευνας “Employer Brand Research” της πολυεθνικής εταιρείας Randstad, η οποία αναδεικνύει τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα μεταξύ των 150 εταιρειών με το μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων.

Η έρευνα Employer Brand της Randstad είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη έρευνα στην Ελλάδα, βασίζεται στη γνώμη 3.600 Ελλήνων εν δυνάμει εργαζομένων και αποτυπώνει τις προτιμήσεις και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν τον επόμενο εργοδότη τους.

Στη Manifest εργαζόμαστε σκληρά με σκοπό την προσέλκυση ταλέντων που επιθυμούν να ενταχθούν σε μια δυναμική εταιρεία και να δημιουργήσουν το μέλλον τους μαζί μας.

Γνωρίζουμε καλά πως οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση ενός υποψηφίου να αλλάξει εργοδότη είναι πολλοί, γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοινό μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εταιρειών του κλάδου μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες της έρευνας που θα επιθυμούσαν να συνεργάζονται μαζί μας και μάς επέλεξαν σε κατηγορίες όπως, η ανταπόδοσή μας στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής & προσωπικής ζωής, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον κατά Covid-19.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να δημιουργούμε δηλαδή όλες αυτές τις συνθήκες που θα στεγάσουν τα επαγγελματικά και προσωπικά όνειρα όλων των εν δυνάμει ταλέντων και επαγγελματιών της αγοράς.