Η Manifest βραβεύθηκε στα Energy Mastering Awards 2022

Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε δύο βραβεία στην τελετή απονομής Energy Mastering Awards 2022. Βραβείο Silver, στην κατηγορία Energy Conservation & Monitoring και βραβείο Bronze, στην κατηγορία Energy Building Products & Services. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, 2022, από την εταιρεία Boussias Communications.

Τα βραβεία αφορούν την ενεργειακή διαχείριση, την αποδοτικότητα και την αειφορία των επιχειρήσεων  και σκοπό έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας που καταναλώνουν

Η MANIFEST SERVICES, ηγέτιδα δύναμη στο Facility Management, δημιούργησε πρώτη ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες ενεργειακές υπηρεσίες, που απευθύνονται στις εταιρίες που ενδιαφέρονται να περιορίσουν και να διαχειριστούν με επιτυχία τα αυξημένα κόστη λειτουργίας των κτιριακών τους εγκαταστάσεων.

Οι βασικοί πυλώνες των υπηρεσιών που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό αφορούν τον ενεργειακό έλεγχο και διαχείριση των κτιρίων, την ενεργειακή τους αναβάθμιση και παρακολούθηση, τη δημιουργία έξυπνων κτιρίων, την ηλεκτροκίνηση, την μελέτη-εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Στηριζόμενη στους παραπάνω πυλώνες η MANIFEST πρωτοπορεί στην παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών υπηρεσιών συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

 

Δείτε βίντεο: