CONTACT US

είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε
την κάθε σας ανάγκη

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τι λένε οι άνθρωποι μας για εμάς!
 • Κατερίνα Χορταριά

  Κατερίνα Χορταριά

  Η οικογένεια της Manifest είναι πολύ σημαντική για εμένα καθώς από την πρώτη ημέρα της εργασίας μου διαρκώς εξελίσσομαι τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αδιαμφισβήτητα είναι μια εταιρεία που δίνει ευκαιρίες στους νέους επαγγελματίες και τους επιτρέπει να βάλουν το δικό τους στοιχείο και τη δική τους προσωπικότητα στο έργο τους. Η μόνη προϋπόθεση για να ενταχθείς στον κόσμο της Manifest είναι να αισθάνεσαι ηγέτης.

  #whenyouaremanifest
  αισθάνεσαι ηγέτης
 • Φώτης Σαμαρίδης

  Φώτης Σαμαρίδης

  Η Manifest είναι μια πηγή έμπνευσης. Κάθε μέρα διαπιστώνω ότι κάθε μέλος αυτής της ομάδας, προσφέρει το 100% του εαυτού του και θέτει συνεχώς νέα, υψηλότερα όρια. Αυτό είναι και το σημαντικό: μια ενωμένη ομάδα που σημειώνει κάθε μέρα επιτυχίες. Ευχαριστώ τη Manifest, ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που με εμπνέουν καθημερινά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

  #whenyouaremanifest
  δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό
 • Γιώργος Φαρλέκας

  Γιώργος Φαρλέκας

  Συστήνω την εταιρεία μου γιατί δουλεύει με τους καλύτερους στον τομέα τους. Καλλιεργεί ένα εξαιρετικό κλίμα γεμάτο αγάπη και δικαιοσύνη. Της αρέσει να αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο και έτσι γίνομαι και εγώ καλύτερος.

  Αν αναζητάς ένα όχημα και διψάς να φτάσεις ψηλά, είμαστε η ιδανική επιλογή για το μέλλον σου, και σου προτείνω να κάνεις άμεσα αίτηση για να ενταχθείς στην υπέρ ομάδα μας.

  #whenyouaremanifest
  δουλεύεις με τους καλύτερους
 • Φάνης Βαρελλάς

  Φάνης Βαρελλάς

  Η Manifest μου έδωσε το εισιτήριο, για να μπω στην αγορά εργασίας και να διευρύνω σφαιρικά τους ορίζοντές μου, αποκτώντας διαρκώς νέες γνώσεις. Πλέον, αποτελεί μία δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία που στηρίζει τους εργαζομένους της καθημερινά και τους επιβραβεύει συνεχώς, προκειμένου να αναπτύξουν ένα πιο ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ. Η καινοτομία της και οι πρωτοπόρες διαδικασίες και πολιτικές που ακολουθεί την καθιστούν μία από τις κυρίαρχες στο είδος της επιχειρήσεις.

  #whenyouaremanifest
  αποκτάς συνεχώς νέες γνώσεις
 • Μαρία Χαχαδάκη

  Μαρία Χαχαδάκη

  Η Manifest είναι αξιόπιστη και αποτελεσματική, καθώς φέρνει εις πέρας κάθε πρόκληση και δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Ενεργεί πάντα σύμφωνα με τις ανθρωποκεντρικές αξίες, όπως η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη. Με εμπνέει, την εμπιστεύομαι και γι’ αυτό τη συστήνω σε όλα τα νέα παιδιά που αισθάνονται ότι έχουν ταλέντο και θέλουν να προσθέσουν τη δυναμική τους σε μία ανίκητη ομάδα.

  #whenyouaremanifest
  φέρνεις εις πέρας κάθε πρόκληση
 • Βασίλης Ανδριώτης

  Βασίλης Ανδριώτης

  Το άψογο εργασιακό περιβάλλον, το οικογενειακό κλίμα, οι δεξιότητες και η ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν τη στιβαρή ομάδα της Manifest, αποτελούν προνόμιο για όλους εμάς που είμαστε μέλη της. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ξεκάθαρο όραμα, τις αξίες και τη συνεχή ανάπτυξη, την καθιστούν το κατάλληλο μέρος για να εργάζεται κανείς. Το πνεύμα της ”ομάδας νικητών” που καθημερινά διασφαλίζουμε παραμένει ακλόνητο και μας έχει ”καταδικάσει” να ηγούμαστε του κλάδου.

  #whenyouaremanifest
  έχεις το πνεύμα του νικητή
 • Μάγδα Γιαννάκη

  Μάγδα Γιαννάκη

  Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να προτείνει κανείς τη Manifest είναι η αξιοπιστία που εμπνέει και η οργανωτικότητά της. Όπως άλλωστε αναφέρουμε και στις θεμελιώδεις αξίες μας, αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από τους άλλους είναι ότι ποτέ δεν επαναπαυόμαστε παρά μόνο βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. Στη Manifest αυτό που μας ενώνει είναι ο σεβασμός και η συνεργασία, λειτουργώντας σαν οικογένεια, αυτό άλλωστε μας κάνει και τόσο αποδοτικούς.

  #whenyouaremanifest
  λειτουργείς σαν οικογένεια
 • Ηλιάνα Δουλάμη

  Ηλιάνα Δουλάμη

  Γιατί είναι μια εταιρεία φτιαγμένη από ανθρώπους για τους ανθρώπους. Δεν θα δυσκολευτείς ποτέ να βρείς βοήθεια και στήριξη από συνάδελφο ακόμα και χωρίς να το έχεις ζητήσει, θα συναντήσεις τους πιο ανθρώπινους μανατζερς που έχεις γνωρίσει στην ζωή σου.  Και το σημαντικότερο όλων; Πάντα θα προσφέρει το καλύτερο σε όλους τους πελάτες της ανεξαιρέτως, έχοντας ως βασικό άξονα την ικανοποίηση, την ασφάλεια και την προστασία των ανθρώπων της.

  #whenyouaremanifest
  θα έχεις πάντα βοήθεια
 • Κλεοπάτρα Παναγοπούλου

  Κλεοπάτρα Παναγοπούλου

  Η Manifest με κάνει να νιώθω ασφαλής, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και όνειρα για την επαγγελματική μου πορεία. Γίνοντας μέλος της ομάδας της, αυτόματα αποκτάς τη νοοτροπία του νικητή, κερδίζεις διαρκώς μικρές αλλά και μεγαλύτερες νίκες, είσαι έτοιμος να μπεις στη μάχη και να δώσεις το 100% του εαυτού σου. Μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία Facility Management, ηγέτιδα στον κλάδο, με τεχνογνωσία και εξελιγμένη τεχνολογία, με μία δυναμική και ενωμένη ομάδα νικητών!

  #whenyouaremanifest
  θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση