Η Manifest δίπλα στο «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Η Manifest με γνώμονα την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και θέλοντας να υποστηρίξει την πραγματοποίηση ονείρων των μικρών παιδιών που ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Make-A-Wish» κάνει πραγματικότητα, με χαρά προσέφερε δυο εφαρμογές απολύμανσης – μικροβιοκτονίας κατά του ιού Covid-19.

Η CEO & Γενική Διευθύντρια, κυρία Σάντρα Ζαφειρακοπούλου του «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας έκανε χαρούμενους και μας γέμισε συγκίνηση με την ευχαριστήρια επιστολή της, που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό όμως που συνέβη με τη Manifest Services S.A. αξίζει το ιδιαίτερο ευχαριστώ μας λόγω συγχρονισμού που είχε το αίτημά μας για απολυμάνσεις με τον δικό σας μη προγραμματισμένο και υπέρμετρο φόρτο εργασίας. ΑΥΤΟ είναι που μας συγκινεί και που μας κάνει να είμαστε βαθιά ευγνώμονες. Τόσο εσείς όσο και τα μέλη της ομάδας σας ήσασταν άμεσοι και αποτελεσματικοί. Είστε και εσείς ήρωες πίσω από τις μάσκες που προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή. Στη δική μας περίπτωση… ανθρώπινες ζωές αφιερωμένες στην πραγματοποίηση ονείρων μικρών μαχητών ζωής

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί ευχές παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 2.500 μικρούς ήρωες.

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή, εδώ.