Η Manifest Services στο Real Estate Forum 2022


Η ενεργειακή εξοικονόμηση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα τα τελευταία χρόνια και ακόμα περισσότερο σήμερα, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων. Ο Αντώνης Κουρούνης, Energy Services Manager της Manifest Services, παρουσίασε σε συζήτηση πάνελ στο 1o  Premium Real Estate Forum 2022, πώς η Ενεργειακή Εξοικονόμηση, μέσω της Eνεργειακής Αναβάθμισης, επιδρά στην αξία ενός ακινήτου, ενώ επεσήμανε επίσης, ότι για την επιτυχημένη επίτευξη της ενεργειακής εξοικονόμησης μίας κτιριακής εγκατάστασης, είναι απαραίτητη η ολοκληρωμένη ενεργειακή διαχείρισή της. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο κ. Ιωάννης Καρναβάς, Επικεφαλής εξωτερικών δικτύων προϊόντων στέγης ιδιωτών Eurobank και ο κ. Βασίλης Αξαρλής, CEO της Ellika Real Estate. To Real Estate Forum πραγματοποιήθηκε 14-15 Μαΐου, 2022, στο MEC Παιανίας.

Τo Real Estate Forum, είναι το πρώτο ελληνικό συνέδριο για την αγορά του Real Estate, όπου συναντιούνται όλοι οι decision makers της ελληνικής αγοράς ακινήτων με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα, το networking και το διάλογο για τις στρατηγικές του κλάδο.

Ευχαριστούμε πολύ το Real Estate Forum 2022  για την πρόσκληση σε μία τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση και για την επιτυχημένη διοργάνωση.

 

Δείτε την παρουσίαση