Η Manifest στο πλευρό της τρίτης ηλικίας


Η Manifest συνεχίζοντας την προσφορά της προς το κοινωνικό σύνολο, συμβάλλει δυναμικά στη θωράκιση της υγείας της τρίτης ηλικίας, καθώς ανέλαβε την ενδελεχή απολύμανση του Γηροκομείου Αθηνών, την Πέμπτη 30η Απριλίου 2020. Σκοπός αυτής της κοινωνικής προσφοράς είναι η διασφάλιση της υγείας των 150 περίπου ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Αθηνών, με την εφαρμογή ολοκληρωμένης απολύμανσης – μικροβιοκτονίας κατά του ιού Covid-19.

Οι έμπειροι υγιεινολόγοι της Manifest, πραγματοποίησαν ενδελεχή απολύμανση – μικροβιοκτονία με τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού ψυχρής ομίχλης, σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου Αθηνών, όπως στις κλίνες και στους χώρους υγιεινής, καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της εγκατάστασης.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο κος Διονύσης Αμμολοχίτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, δήλωσε: «Αντιλαμβανόμενοι την κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα όλοι μας, η Manifest αποφάσισε να σταθεί και στο πλευρό της τρίτης ηλικίας και με την πρωτοβουλία αυτή να πράξει το ελάχιστο για τη θωράκιση της υγείας των ηλικιωμένων κατά του ιού Covid-19. Για εμάς, η κοινωνική προσφορά, μέσα από αυτό που γνωρίζουμε καλά να κάνουμε, αποτελεί ευθύνη, την οποία υπηρετούμε με ευαισθησία και συνέπεια».

Δείτε περισσότερα στο από 01/05 απόσπασμα της ειδησεογραφικής εκπομπής «Σήμερα» του καναλιού ΣΚΑΪ, όπου έκαναν δηλώσεις για την κοινωνική προσφορά μας ο κος Νίκος Αβραμίδης – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων, ο κος Ζώης Κολιός – Πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών και ο κος Γεώργιος Φαρλέκας – Γενικός Διευθυντής της Manifest.

Ευχαριστούμε το Γηροκομείο Αθηνών που μας επέτρεψε να σταθούμε δίπλα στην τρίτη ηλικία.