Η Manifest βραβεύεται από το πρόγραμμα OPAP Forward

Με μεγάλη επιτυχία και δυναμικό παρών από την επιχειρηματική κοινότητα πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, η απονομή των πρώτων βραβείων του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward», στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μέχρι σήμερα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αύξηση του κύκλου εργασιών τους.

Νικήτρια εταιρεία στην κατηγορία «Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, 2017-2018» η Manifest! Ο CEO της εταιρείας, κ. Διονύσης Αμμολοχίτης δήλωσε:

«Μεγάλη μου τιμή αυτό το βραβείο. Εννοείται ότι, «γίνεται». Είμαστε από αυτούς που το πιστεύουμε γιατί κάνουμε τεράστιες προσπάθειες καθημερινά. Είναι αλήθεια ότι, προσπαθούμε σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, έως και εχθρικό. Όταν σε ένα τέτοιο περιβάλλον έχεις κάποιους ανθρώπους που είναι εμπράκτως φίλοι σου όπως ο ΟΠΑΠ και η Endeavor, οργανισμούς που προσπαθούν να σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος, ένα ευχαριστώ ίσως είναι λίγο. Ευχαριστώ πάρα πολύ παρόλα αυτά κι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς και σε όλη την ομάδα της Manifest για τους αγώνες που δίνει καθημερινά. Σας ευχαριστώ θερμά».

Στην ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσαν ο ΟΠΑΠ και η Endeavor, παρουσιάστηκαν επίσης τα συνολικά αποτελέσματα που έχουν επιτύχει οι 40 εταιρείες που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα, καθώς και 10 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες εντάσσονται πλέον στη δυναμική ομάδα του «ΟΠΑΠ Forward».