Κεντρική Διαχείριση Εγκαταστάσεων: Ποια τα οφέλη

Εάν διαθέτετε μια μεγάλη ή πολυεθνική επιχείρηση, μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις με τις οποίες πιθανότατα αντιμετωπίζετε είναι η εξασφάλιση σταθερής ποιότητας και αξιοπιστίας όσον αφορά τη διαχείριση εγκαταστάσεων – ειδικά όταν πρόκειται για συντήρηση κτιρίων και επισκευές. Η απάντηση στην επίλυση αυτών των προβλημάτων είναι να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα καλό κεντρικό σχέδιο διαχείρισης εγκαταστάσεων σε ισχύ.

Η Κεντρική Διαχείριση Εγκαταστάσεων υπόσχεται στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της συνέπειας στο σχεδιασμό, τα υλικά, την τιμολόγηση, τις εγγυήσεις, κλπ. Εδώ είναι συμβουλές για την πραγματοποίηση συγκεντρωτικών πρακτικών διαχείρισης εγκαταστάσεων για εσάς.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή υποστήριξη

Όλοι οι βασικοί συντελεστές της επιχείρησης πρέπει να ενταχθούν πλήρως στο νέο κεντρικό σχέδιο διαχείρισης εγκαταστάσεων. Τελικά, εάν το κάνουν μια προτεραιότητα, όλοι οι άλλοι υπάλληλοι θα το καταστήσουν επίσης προτεραιότητα. Χωρίς αυτή την υποστήριξη, το σχέδιο είναι πιθανό να αποτύχει πριν ξεκινήσει.

Κάντε την έρευνά σας

Πρέπει να γνωρίζετε τις πρακτικές διαχείρισης εγκαταστάσεων που υπάρχουν. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ποιος είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή τους. Από εκεί, θα πρέπει να εκλέξετε μια κεντρική ομάδα που θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη πίσω από τη διασφάλιση ότι το νέο έργο ξεκινά όπως πρέπει.

Δημιουργία λίστας επαφών κτιρίου

Όλοι οι εκπρόσωποι των κτιρίων σε κάθε επιχειρηματικό σας χώρο πρέπει να ενημερώνονται επισήμως για την εφαρμογή του νέου έργου κεντρικής διαχείρισης εγκαταστάσεων. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι τα πρώτα σας σημεία επαφής σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα σωστά στοιχεία επαφής κοντά στο χέρι.

Εισαγωγή λιστών επιθυμιών

Η εισαγωγή του προγράμματος CFM θα προκαλέσει πιθανότατα πολλά αιτήματα από τους εκπροσώπους των χώρων σχετικά με τις διορθώσεις και την «επείγουσα» συντήρηση. Η συμμετοχή σε όλες αυτές τις ανησυχίες ταυτόχρονα είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθεί αδύνατη. Αντ ‘αυτού, ζητήστε από τους αντιπροσώπους να βάλουν μαζί έναν κατάλογο επιθυμιών που να περιγράφει λεπτομερώς τις πιο σημαντικές διορθώσεις που πιστεύουν ότι πρέπει να παρακολουθήσουν. Από εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε προτεραιότητα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τους χρονικούς περιορισμούς.

Δημιουργήστε μια πολιτική CFM

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, όταν πρόκειται για ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ή πρόγραμμα CFM, η συνέπεια είναι πάντα καθοριστική! Πρέπει να δημιουργήσετε μια πολιτική CFM που να υπαγορεύει ακριβώς πώς θα λειτουργήσει η διαδικασία CFM. Βασικά, πρέπει να δηλώνεται ότι όλες οι δραστηριότητες κατασκευής, ανακαίνισης, μετατροπής, επισκευής, αντικατάστασης, συντήρησης και κατεδάφισης θα επανεξεταστούν, θα εγκριθούν και θα διαχειριστούν από το τμήμα CFM.

Αν όλα αυτά ακούγονται λίγο πολύ περίπλοκα και απλά δεν έχετε το χρόνο ή τους πόρους που απαιτούνται για να συντονίσετε το δικό σας κεντρικό σχέδιο διαχείρισης εγκαταστάσεων, υπάρχει πάντα μια εναλλακτική λύση: Η συνεργασία με μία εταιρείας διαχείρισης εγκαταστάσεων μπορεί να το οργανώσει για σας! Ελάτε σε επαφή με τη Manifest. Κάνετε σήμερα μια κλήση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!