Νέο ρεκόρ αύξησης τζίρου και προσλήψεων εργαζομένων το 2018 για τη Manifest

Όσοι μας γνωρίζουν, μας ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά. Για την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά, την διαρκή επιθυμία ανάπτυξης και βελτίωσης, τους στόχους που βάζουμε κάθε φορά όλο και πιο ψηλά. Η χρονιά που πέρασε μας δικαίωσε σε όλους τους τομείς και αυξάνει το αίσθημα ευθύνης που έχουμε απέναντι στους πελάτες, συνεργάτες κι εργαζόμενους μας.

 

Καθώς είμαστε στην εποχή των δεδομένων, τα ποσοτικά αποτελέσματα είναι η κάρτα σύστασης για όσους επιθυμούν να μας γνωρίσουν. Το 2018 ο τζίρος της Manifest ανήλθε στα 10,09 εκατ. ευρώ. από 7,59 εκατ. ευρώ το 2017, σημειώνοντας αύξηση 32,9% και 31,6% αύξηση στον αριθμό συμβολαίων. Εξίσου θεαματική είναι και η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων της κατά 43,7%, οι οποίοι ανήλθαν πέρυσι στους 618, από 430 το 2017, με αντίστοιχη αύξηση του στελεχιακού δυναμικού της κατά 54,5%.

 

Βάσει των νέων συμβολαίων η πορεία της Manifest προδιαγράφεται ανοδική και για το 2019. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε το ίδιο σκληρά και το ίδιο ταπεινά καθώς πρωτίστως θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της εμπιστοσύνης σας.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ.