Ο CEO της Manifest Services, ομιλητής στο Delphi Economic Forum VIII

O Founder & CEO της εταιρείας μας Διονύσης Αμμολοχίτης, συμμετείχε ως ομιλητής στο εξαιρετικά ενδιαφέρον πάνελ, με θέμα: “Accelerating green growth in built environment”  στο Delphi Economic Forum VΙII, που πραγματοποιήθηκε 26-29 Απριλίου, 2023, στους εμβληματικούς Δελφούς. Στο panel συμμετείχαν επίσης οι: Κα Ana Vukovic, Managing Director, AVTB P.C., Greece, κ. Πάνος Καρπάθιος, CEO, Karpathios Development, Greece, κ. Σπύρος Ράπτης, CEO, Schneider Electric, Greece, κ. Άγης Κοθαλής, Πρόεδρος & CEO, Κεραμικά Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ Α.Ε.), με συντονιστή τον κ. Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη, Co-Owner & General Director, Worldenergynews.gr

Ο κ. Αμμολοχίτης αναφέρθηκε στη σημαντική συνδρομή του κράτους για την ενεργειακή αναβάθμιση, με την έναρξη των προγραμμάτων επιδότησης δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων, αλλά και τη σημασία της επέκτασης αυτών των προγραμμάτων  και στις μεγάλες εταιρείες, που διαθέτουν μεγάλα σε μέγεθος και ηλικία κτίρια. Επίσης αναφέρθηκε στο trend των πράσινων κτιρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, του οποίου «επιταχυντής» στην μεν Ελλάδα αποτελεί η αύξηση του κόστους της ενέργειας, ενώ στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, οφείλεται σε έναν τρόπο σκέψης που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια με σταδιακές επενδύσεις και αναβαθμίσεις. Τέλος αναφέρθηκε στη σημασία της μέτρησης της απόδοσης της ενεργειακής αναβάθμισης, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω εξειδικευμένου software, όπως το Moralius.

Ευχαριστούμε πολύ το Delphi Economic Forum για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και την πραγματοποίηση μιας ακόμα μίας τόσο επιτυχημένης διοργάνωσης.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ.