Πως να μεγαλώσετε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας

Το πόσες ενοχές κουβαλά ο σύγχρονος γονιός στην προσπάθεια του να ισορροπήσει ανάμεσα στην επιθυμία του να είναι διαρκώς κοντά στα παιδιά του και στην φιλοδοξία αλλά και αναγκαιότητα επιβίωσης που τον ωθεί να ξεχωρίσει στην εργασία του, είναι εύκολα αντιληπτό καθώς είναι μέρος της καθημερινότητας της πλειονότητας των εργαζομένων.

Το ερώτημα όλων, αν και με ποιο τρόπο μπορεί να καλυφθεί το χρονικό κενό που πληγώνει τη σχέση γονέα – παιδιού, ήρθε να απαντήσει το βιωματικό σεμινάριο του Δρ. Καλογεράκη. Μια προσπάθεια ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων που διακρίνοντας ένα πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας συστρατεύθηκαν για να προσφέρουν το λιθαράκι τους στην βελτίωση του συνόλου.

Ο Δρ. Καλογεράκης χάρισε απλόχερα συγκίνηση, γνώση και τροφή για σκέψη σε όσους παρευρέθηκαν στο Παλλάς στις 5/11. Επισήμανε πως η αρχέγονη δύναμη της αυτοβελτίωσης ωθεί τον άνθρωπο να ξεπερνά τα όρια του και να δημιουργεί ενέργεια έχοντας ισχυρή την αίσθηση του σκοπού. Θύμισε στους γονείς πως η ανεξάντλητη αγάπη για τα παιδιά τους είναι ο πυρήνας της ανατροφής τους, αλλά τόνισε πως το δικό τους «αύριο» δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη μεν, σίγουρα όμως θα βασιστεί σε πιο ουσιώδεις αρχές συγκριτικά με το διαμορφωμένο «σήμερα».

Περήφανος χορηγός η Manifest μιας δράσης, που όχι μόνο έδωσε ψυχική δύναμη στους εργαζόμενους γονείς, αλλά το σύνολο των εσόδων διατέθηκε στους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Παρακολουθήστε το μήνυμα του CEO της Manifest, κ. Διονύση Αμμολοχίτη.