Η καινοτομία της Manifest συνάδει με τις τεχνολογικές τάσεις στη διαχείριση εγκαταστάσεων

Τρεις τεχνολογικές τάσεις στη διαχείριση εγκαταστάσεων το τρέχον έτος

Η τεχνολογία θα πρέπει να διευκολύνει την εφαρμογή προληπτικών σχεδίων συντήρησης και να διατηρεί τους εργαζομένους και τους κατόχους σε εγκαταστάσεις ασφαλή. Κάθε χρόνο, οι προσφορές τεχνολογίας συνεχίζουν να προχωρούν και οι συνάδελφοί σας επεσήμαναν τρεις τάσεις που έχουν παρατηρήσει στις εγκαταστάσεις τους:

1: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΒΛΙΟ

Οι τεχνικοί διαθέτουν πλέον όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται στα tablet και τα smartphones για ένα περιουσιακό στοιχείο και πώς να πραγματοποιήσουν μια επισκευή εύκολα διαθέσιμη μέσω του συστήματος διαχείρισης εγκαταστάσεων (FMS) που βασίζεται σε προγράμματα περιήγησης.

Η μετάβαση σε μια ψηφιακή ροή εργασιών είναι πιο αποτελεσματική, επειδή οι εντολές εργασίας, οι θέσεις των στοιχείων και οι ενημερώσεις συντήρησης είναι εύκολα προσβάσιμες, μοιράζονται και ενημερώνονται χωρίς τηλεφωνικές κλήσεις ή τρέξιμο προς τα εμπρός. Ένα FMS μπορεί επίσης να κάνει την ομάδα σας να δουλεύει με μεγαλύτερη ασφάλεια. Στη λίστα των απαιτούμενων εργαλείων για μια εργασία, μπορείτε να συμπεριλάβετε εξοπλισμό προσωπικής προστασίας (PPE) και άλλα εργαλεία ασφαλείας. Επίσης, οι πελάτες αναμένουν να επικοινωνούν με την ομάδα σας ψηφιακά, δηλαδή αν κάτι χυθεί ή σπάσει, θέλουν να υποβάλουν ένα αίτημα υπηρεσίας αντί να πάρουν το χρόνο για να σας βρουν.

2: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος της νέας τεχνολογίας είναι το πιο κοινό εμπόδιο για την επένδυση σε ένα νέο σύστημα για την ομάδα διαχείρισης εγκαταστάσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας είναι να συνεργαστείτε με τους προμηθευτές λίγους μήνες πριν ξεκινήσει ο προϋπολογισμός για να προσδιορίσετε ποιες μοναδικές υπηρεσίες προσφέρουν, όπως η συλλογή δεδομένων στο χώρο που μπορεί να επιταχύνει την εφαρμογή του λογισμικού.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια πρόταση για τον διευθυντή σας που περιλαμβάνει μια λίστα με τους στόχους των τμημάτων, τον τρόπο με τον οποίο το λογισμικό θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση προκλήσεων σε αυτούς τους στόχους και μια σύγκριση άλλων τεχνολογιών που μπορούν ή δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να παρουσιάσετε το αίτημα προϋπολογισμού στην ομάδα ηγεσίας σας. Το κόστος θα είναι πάντα ένας παράγοντας, αλλά η επικοινωνία των αναγκών σας θα σας βοηθήσει να λάβετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βοηθήσετε την ομάδα σας να πετύχει.

3: ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Οι προμηθευτές προσφέρουν υπηρεσίες συλλογής δεδομένων ως πρότυπο βήμα στην υλοποίηση του λογισμικού τους, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα σας θα μπορεί να εμπιστευτεί τα δεδομένα που βλέπουν στο σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Στην κατεύθυνση της τεχνολογίας κινήθηκε η Manifest τη χρονιά που πέρασε

χαρίζοντας της το συγκριτικό πλεονέκτημα.

Εισήγαγε στην καθημερινή της λειτουργία ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης, παρακολούθησης, επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ πελατών, εταιρείας και ομάδων εργασίας. Προσφέρει ταχύτητα, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονη ενημέρωση. Το Trulios είναι software που αυξάνει την απόδοση, την παραγωγικότητα και μειώνει τις δαπάνες της επιχειρηματικής λειτουργίας. Μια καινοτόμα λειτουργία που βελτιστοποιεί την επιχείρηση με το πάτημα ενός κουμπιού είτε στο κινητό, είτε στον υπολογιστή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Καταγραφή ιστορικού επικοινωνίας και απάντησης αιτημάτων πελάτη
  • Παρακολούθηση δραστηριότητας εργαζομένων κι εξέλιξης έργων
  • Ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης από πελάτες και επόπτες

Η Manifest θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες της. Σκοπός μας η υψηλού επιπέδου ποιότητα της εργασιακής ζωής όλων.